Sabtu, 23 Juni 2018

Borstkanker hoeft de dood niet te beëindigen. Oorsprong heeft vroege detectie uitgevoerd

http://lingshenyao.xyz/inilah-cara-pengobatan-kista-baker-metode-ling-shen-yao/

Borstkanker hoeft de dood niet te beëindigen. Oorsprong heeft vroege detectie uitgevoerd

 

Borstkanker is blijkbaar nog steeds de nummer één moordenaar voor vrouwen. Dette betyder at værmeldingen bør være mere opmærksom på denne sygdom. Nou, daarom is vroege detectie erg belangrijk om de dood van borstkanker te voorkomen. Voorzitter van de Indonesische Stichting voor Borstkanker (YKPI), Linda Amalia Sari Gumelar, zei dat borstkanker een van de belangrijkste doodsoorzaken in Indonesië is geworden. Gegevens van het ministerie van Volksgezondheid in 2016, het dodental genoemd, bereikten 21,5 per 100 duizend. Dat meldde Linda in het evenement 'Rumpian Beha: versterking van vroege detectie van borstkanker' bij het secretariaat van YKPI Jl Panglima Polim III No. 146, Kebayoran Baru, Jakarta.

Helaas, vervolgde Linda, vroege symptomen verschijnen zonder enige pijn in de borst, dus vrouwen hebben de neiging te onderschatten en te laten wanneer er onregelmatigheden zijn in het gebied van haar borsten.

I tillegg til den høje forekomsten, så er det meget bekymrende om fraværet af smerte. Dit betekent middelmatig, we voelen niets nieuws - haar is een vergevorderd stadium geworden, "" zei Linda. Lees ook: Borstkanker, de stille moordenaar-moordenaar Vrouwen in Indonesië Sterfgevallen door borstkanker kunnen worden voorkomen door melalukan vroege opsporing door BSE te doen (perikSA payUDARA-gewricht). Volgens Linda kan het leven worden geholpen als patiënten in een vroeg stadium komen. Een ander probleem is volgens Linda de ongelijke informatie over het belang van vroege opsporing van borstkanker door BSE. Hij gaf ook toe dat hij dergelijke informatie gewoon wist nadat hij kanker had

Er is nog steeds een stigma dat kanker synoniem is met de dood. Dit is ook een probleem, dus de persoon wil het niet controleren, omdat hij eerst niet klaar is, beide uiteinden van kanker sterven. Het moet positief worden gemaakt, zodat mensen een behandeling willen zoeken en zichzelf goed willen controleren wanneer hij iets voelt tijdens de BSE, "zei Linda. Ondersteuning van familie, gemeenschap en het milieu is nodig kankerpatiënten meer levend en meer positief.

(hrn / up)

 

Tidak ada komentar:

Posting Komentar